Novinky ze všech novinek nejnovinkovatější

25.03.2012 17:28

Tak jsem si všimla, že jsme vám sem dlouho nezařadili nějakou novou informaci. Tak to vezmeme hezky od podlahy a informujeme vás o tom, jak se nám daří a co nového se u nás děje.

Šmudlíkova přítelkyně Beinka z Karlových Varů od CHS Cavia Cobaya ještě neporodila. Sice se prý již otevírá, ale už to trvá několik dnů a my jsme napjatí jak pérový silič svalů. Snad se mimča brzy narodí a my společně se Šmudlíkem pojedeme do Kvarů na návštěvu za miminky a taky za druhou a třetí babičkou Markétou a Markétkou. 

 

Holčičky Daturka a Scarlettka jsou pořád  velmi spokojené, žijí si spolu ba přímo přenádherně a jedna druhou používají jako polštář. Nejčastěji, ale končí jako polštářek Scarlettka, je totiž vidět, kdo má silné geny po své mamince a kdo je prostě dominantnější, jistě že Daturka. Jinak jsou, ale obě pěkně rozmazlené, no holčičky, které jsou princezny.

 

O klidu a pohodě se nedá, ale hovořit u našich chlapců, kteří žijí ve trojici. Quickly, Stanley a Lucián. Bitky na denním pořádku. Při drbání Quicklouška jsem zjistila, že má prokousnutý bok a vytrhané chlupy. Hurá na veterinu a poté karanténa. Já si přeci nenechám zničit krásného samce. A nyní sleduji, kdo je iniciátorem bitek. Lucián. To je vám takový parchant, že mu ve dne v noci slibuji stažení z jeho kožíšku. Chudák Stanley je na tom hůř než Quickly před tím. Zatím jsou spolu, ale bude další karanténa. Každý dostane samotku a budou mít po ptákách. Já jim dám bitky, u mě budou mít tvrdou Spartu!!!

 

A teď ještě jedna podstatná novinka. V sobotu a v neděli jedeme na výstavu do Rychnova nad Kněžnou. Držte nám všem palce ať jsme úspěšní. Je to první výstava, na které bude CHS TryKra a CHS Peren po oddělení.